“Toka do të…”/Parashikimi i Baba Vangas: Ja çfarë do ndodhë këtë vit që po vjen

0
92

Baba Vanga, emri i vërtetë Vangelia Gushterova, u quajt ‘Nostradamus i Ballkanit’ për pretendimet e saj të çuditshme.

E moshuara nga Bullgaria ka parashikuar se do të ndalojë prodhimi i benzinës dhe se trenat do të fluturojnë duke përdorur rrezet e diellit. Pas një viti si 2020, Baba Vanga parashikoi se Toka do të qetësohet.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj