Serbia vendos zbukurimet për festat e fundvitit, ndër to edhe një penis para Kuvendit

0
70

Serbia ka vendosur zbukurimet për fundvit. Në mes të zbukurimeve të vendosura është edhe një një “objekt i çuditshëm” në formën e një organi mashkullor gjenital. Dekori në form penisi, i quajtur “Mbaje dritën” është vendosur në mes të Beogradit dhe para selisë së Kuvendit. Ai është 4 metra e lartë dhe i ndriçuar me rreth 1,500 lampa prej ari.

Fotot e këtij zbukurimi janë bërë virale në internet duke marrë një vëmendje të madhe për shkak të formës së tij ndrushe nga çdo zbukurim tjetër. Ndërkohë që artisti Andrej Josifovski, që e beri këtë vepër ka deklaruar se kjo është pasoja e të gjitha veprimeve që janë bërë nga njerëz të ndryshëm si prishja e monumenteve kulturore, prerja e pyjeve dhe ndotja e lumenjve.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj