A riinfektohen me koronavirusin e ri personat që e kanë kaluar infeksionin? Ja çfarë thotë Silva Bino

0
50

Në Britaninë e Madhe po përhapet me shpejtësi një tjetër mutacion i koronavirusit që ka një trasmetueshmëri shumë të lartë. Shumë shtete evropiane kanë mbyllur kufijtë dhe kanë pezulluar fluturimet.

Manastirliu deklaroi se edhe vendi jonë ka vendosur mbylljen e kufijve dhe karantinimin prej 12 ditësh për personat që vijnë nga jashtë. Gjithashtu u vendos se pas datë 24 dhjetor deri me 4 Janar ndalon daljen nga banesa pas orës 20:30

Në një konferencë për shtyp, Silva Bino u përgjigj lidhur me konstatimin e mutacionit të ri të Covid -19 në Britaninë e Madhe ditët e fundit, ku shpreh se të dhënat e deritanishme tregojnë se ky virus nuk mund të ketë një impakt të rëndë në organizmin e personave që infektohen apo kanë kaluar Covid-19.

Komiteti i Ekspertëve thekson se do të mbikëqyrin të gjitha rastet e reja pozitive që do të dalin në vendin tonë si pasojë e mutacionit të ri.

Komisioni i Ekspertëve thotë se ky mutacion i ri i koronavirusit është zbuluar në Angli dhe se nga të dhënat e deritanishme nuk paraqitet në një formë të rëndë të sëmundjes.

Sa i përket mutacionit të ri të virusit të zbuluar nga autoritete e Britanisë, i cili gjithashtu është identifikuare edhe në Holandë dhe Danimarkë deri më tani nuk ka të dhëna që mund të paraqitet në form

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj