Konstituohet KQZ-ja e re/ Kush është komisioneri dhe nënkomisioneri nga radhët e opozitës

0
41

Pas përzgjedhjes që gjithë anëtarëve të këtij institucioni të ri, sot është bërë konstituimi i KQZ së re, ku pas Komisionerit dhe nënkomisionerit, është bërë dhe prezantimi i anëtarëve. KQZ-ja e re përbëhet nga Komisioneri dhe nënkomisioneri, ky i fundit nga radhët e opozitës, Komisioni Rregullator i Zgjedhjeve dhe Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve.

KQZ-ja e re
Ilirjan Celibashi zgjidhet komisioner shtetëror i zgjedhjeve (106 vota pro)
Lealba Pelingu zgjidhet nënkomisioner shtetëror i zgjedhjeve (105 vota pro)

Anëtarët e komisionit rregullator të zgjedhjeve (107 vota pro, 4 kundër, 4 abstenim)
Ilirjana Nano
Dritan Çaka
Arens Çela
Muharrem Çakaj
Helga Vukaj

Anëtarët e komisionit të ankimimeve dhe sanksioneve (105 pro, 5 kundër, 3 abstenim)
Ilirjan Rusmali
Elvin Lako
Koli Bele
Elvis Çefa
Ledio Braho

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj