Lëkundjet e tërmetit, Ministria e Mbrojtjes: U shoqërua nga 42 pasgoditje

0
125

Ministria e Mbrojtjes ka dhënë njoftimin zyrtar për lëkundjet e tëmretit gjatë natës. Sipas MM-së, lëkundjet ishin me magnitudë 4.0 në det, përballë Gjirit të Lalzit dhe u ndjenë rreth orës 00.13.

Ato u shoqëruar me 45 pasgoditje ku sipas MM-së më e madhja ishte 3.5. Fatmirësisht nuk janë raportuar dëme materiale.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj