Parashikimi i frikshëm i Baba Vangës: Donald Trump është në rrezik

0
222

Baba Vanga, nga Bullgaria, ka pasur suksesin më të çuditshëm në parashikimin e ngjarjeve të mëdha të dy dekadave të fundit . Baba parashikuar shumë kohë më parë se Presidenti i 45-të i Shteteve të Bashkuara do të sëmurej.

Pothuajse në mënyrë dramatike, ajo tha se presidenti i 45-të amerikan do të sëmuret me një sëmundje misterioze, duke e lënë atë të shurdhër dhe me një tumor në tru.

Baba, e cila thuhet të ketë 85% sukses në parashikimet e saj dhe shumica e parashikimeve të saja kanë ndodhur.

Ajo kishte parashikuar sulmin terrorist të 11 shtatorit në Qendrën Botërore të Tregtisë në Neë York dhe Brexit .

 E quajtur ‘Nostradamus i Ballkanit’ për parashikimet e saj, ajo thuhet se ka parashikuar shumë telashë dhe errësirë për vitin e ardhshëm.

Ajo vdiq 23 vite më parë, mirëpo ata që kanë një interes të madh në parashikimet e saj vazhdojnë të respektojnë veprën e Babës për të cilën disa pretendojnë se mezi pret 5079  vitin që ajo besonte se universi do të mbaronte.

Fill para vdekjes së saj në moshën 85 vjeç ajo bëri një seri parashikimesh për vitin 2020.

Zbulimi më befasues është se jeta  e Vladamir Putin dhe Donald Trump është  në rrezik.

Presidenti rus mund të ketë një vdekje e cila do t’i vije nga brenda Kremlini.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj