Meta ftesë për datën e zgjedhjeve, Hajdari i kërkon “ndihmë” qytetarëve

0
43

Kreu i shtetit Ilir Meta një ditë më parë përmes një shkrese dërguar krereëve të grupeve parlamentare i fton të premten për të diskutuar mbi datën e zgjedhjeve të ardhshme kuvendore.

Rudina Hajdari ka treguar përmes një postimi se një shkresë e tillë i ka ardhur dhe asaj për të qenë e pranishme më 4 shtator, ndërkohë që përmes një postimi në rrjetet sociale u kërkon ndjekësve “ndihmë”.

“Cilën datë mes 15 prillit dhe 15 majit gjykoni si më të përshtatshme për mbajtjen e zgjedhjeve parlamentare?”, shprehet Hajdari.

Leave a Reply