Shahini: Dyfishim të psikologëve vitin e ardhshëm shkollor

0
23

Ministrja e Arsimit Besa Shahini bën të ditur se vitin e ardhshëm shkollor do të ketë dyfishim të psikologeve në shkolla dhe punonjësve sociale.

Vështirësitë e diktuara nga tërmeti i vitit të kaluar dhe pandemia COVID-19 nuk e kanë ndaluar aspak ritmin e punës të shërbimit psikosocial, përkundrazi angazhimet janë shtuar në maksimum gjatë këtij viti me qëllim përballimin e një viti aspak të lehtë shkollor thotë MASR.

“Me dyfishimin e numrit të psikologëve dhe punonjësve social vitin e ardhshëm shkollor, jemi të bindur se do të kontribuojmë drejtëpërdrejtë në përmirësimin e mëtejshëm të eksperiencës shkollore të nxënësve tanë”, shprehet Ministrja Shahini në postimin e saj.

Leave a Reply