VIDEO- “Një sugjerim miqësor për të gjithë ata që zbresin në jug”, postimi i Ramës

0
47

Kryeministri Edi Rama u ka sugjeruar këtë mëngjes të diele ndjekësve të tij që të vizitojnë kishën e Shën Kollit, në Mesopotam teksa shkojnë drejt jugut për pushime.

Ai thotë se qeveria aktuale e shpëtoi nga rrënimi dhe e ktheu në destinacion tërheqës për turistët dhe eksploratorët e thesareve të Shqipërisë.

POSTIMI NGA EDI RAMA

MIRËMËNGJES 😊

dhe me sugjerimin miqësor për të gjithë ata që zbresin në Jug, për të mos e humbur këtë perlë të Trashëgimisë sonë Kulturore, pasi e shpëtuam nga rrënimi dhe e kthyem në një tjetër destinacion tërheqës për turistët e për eksploratorët e thesareve të Shqipërisë, ju uroj një të dielë të mbarë🙏

https://www.facebook.com/watch/?v=233641324566351&extid=jZuig8lcnl1EozHh

Leave a Reply