Bie në rrjetën e peshkatarëve/ Kapet pranë derdhjes së Vjosës peshkaqeni blu (VIDEO)

0
32

Një specie e rrallë grabitqare ka rë në rrjetat e peshkatarëve blu. Sipas tyre  ky lloj peshkaqeni është specie grabitqare.

Ai është kapur rreth tre milje nga bregu i detit në drejtim të derdhjes së lumit Vjosë. 

Peshkaqeni është rreth dy kg dhe sipas peshkatarëve peshkaqeni blu rritet deri në katër kv. Kryesisht ky lloj peshkaqeni rri në thellësi të detit.

Leave a Reply