“Shpresoj që të mos ketë një marrëveshje të fshehtë”/ Ambasadorja amerikane jep paralajmërimin e fortë

0
43

Ambasadorja amerikane në vendin tonë, Yuri Kim, ka postuar në Twitter një mesazh të fortë në lidhje me Reformën në Drejtësi.

“. Reforma është e dhimbshme, e ngadaltë dhe jo e përkryer, por është e nevojshme, është duke bërë përparim dhe duhet të vijojë”, shkruan Kim në rrjetin social.


Ambassador Yuri Kim@USAmbAlbaniaI hope there is no truth to rumors of a back-room deal to kill justice reform in

Flag of Albania

. Reform is painful, slow & imperfect, but it is necessary, making progress & must continue

Leave a Reply