Fotoja e tij bëhet virale dhe po bën xhiron e botës, presidenti shkon me “brekë” plazhi në market, pret radhën me maskë

0
39

Personi më i rëndësishëm në Portugali që është presidenti, Marcelo Rebelo de Sousa, i cili ka bërë xhiron e rrjeteve sociale, për shkak të thjeshtësisë që transmeton presidenti.

E megjithatë nuk munguan edhe reagimet për veshjen e tij, duke ironizuar se Marcelo Rebelo de Sousa dukej më shumë si pushues sesa President.

Fotoja e tij bëhet virale dhe po bën xhiron e botës, presidenti

Por mesazhi për popullatën ishte i fortë dhe i qartë. De Sousa i përket kategorisë së atyre që i kushtojnë vëmendje zbatimit rregullave të reja për të shmangur përhapjen e ngjitjes së koronavirusit.

Nuk është rastësi që Portugalia është një nga vendet që e menaxhoi më së miri epideminë e koronavirusit. Të dhënat zyrtare flasin për 29 mijë persona të infektuar dhe 1200 viktima.

Leave a Reply