Iu shërbente në punë vetëm me të brendshme/ Merret vendimi i menjëhershëm për infermieren

0
87

Një situatë aspak e zakontë ka ndodhur në një spital nga një infemiere që ka dalë vetëm me të brendshme dhe sipër me një veshje mbrojtëse trasparente. nDrejtuesit e një spitali për pacientët me koronavirus në Rusi morën masë disiplinore.

Fotot e saj u bënë virale pasi një prej pacientëve që ishte i shtruar në spitalin e Tulës i shpërndau ato në rrjetet sociale. Ai shkruan se asnjë nga pacientët nuk u ankua për këtë gjë.

Por drejtuesve të spitalit nuk iu pëlqeu kjo sjelle dhe vendosën të marrin masa ndaj infermieres për fyerje të uniformës. Infermierja 20 vjeçare u justifikua përpara drejtuesve të saj se ajo ishte shumë seksi për të mbajtur uniformën dhe se nuk e kishte vënë re se veshja mbrojtëse ishte aq shumë transparente.

E pazakontë/ Iu shërbente pacienteve me COVID-19, shkon në

Leave a Reply