Studiuesit anglezë: Koronavirusi filloi në 2019 dhe u përhap ekstremisht shpejt, 10% e popullsisë së botës mund të jetë ekspozuar

0
42

Studiuesit anglezë bazuar në analiza gjenetike, saktësisht të 7 mijë e 600 qytetarëve në gjithë botë pretendojnë se koronavirusi filloi në fund të 2019 dhe u përhap ekstremisht shpejt prej infektimit të parë.

Po ashtu studiuesit e Institutit Gjenetik të Kolegjit Universitat të Londrës kanë parë edhe mutacionet që ka pësuar koronavirusi dhe shohin se ka një përhapje ekstremisht të shpejtë.

Lideri i këtij studimi, Francois Balloux ka deklaruar se 10% e popullsisë së botës mund të jetë ekspozuar si dhe thotë se Sars- Cov2 është në ndryshim e sipër por kjo nuk do të thotë se po përkeqësohet.

Leave a Reply