Protestat e opozitës/ Pedagogu që ishte pjesë e listës së Bashës e lëshon gojën keq dhe shpërthen ndaj kryedemokratit: Nuk pje*dh njeri a ngelëm pa punë a…

0
344

Rezart Prifti, pedagogu, ish-kandidat i listës së Bashës për Zgjedhjet e Këshillit Kombëtar të PD, ironizon protestat që zhvillohen në Tiranë.

Ai e cilëson të gjithën këtë një teatër që mbyllet përherë me një marrëveshje ndërsa askush s’e vret mendjen për njerëzit e thjeshtë.

‘Sa herë bllokohet ky qytet i kalbur nga protesta e kujt do qoftë kjo, e majtë, e djathtë, astirse, persekutonjëse a ku di unë ç’ka tjetër, më kap përherë në moment të keq!

Dje në darkë mbarova! Mu ça prostata! Për pak e lash veten të ndjeja kënaqësinë e të ngrohurit të vetes dhe të lirisë së pa çmimt që të jep përroi shurror. Por jo, mbahu thash se je burre!

Sot ftillohem e mendoj se çfarë gjendje është? Prap ankesa nuk është se ngeli gjithë dynjaja pa punë, se nuk po pjerdh njeri a ngelem pa punë a jo!

Përherë nevojat dhe kerkesat në këtë vend janë primitive dhe fiziologjike: a do bëjmë shurrën, a do hamë bukë a do pimë ujë…

Për njerëzit gjithë kjo është theatro, se e gjitha është mbyll si përhere me marreveshje simpatike, e cila në mos sot nesê do dali!

Për pako të tjerë për sa vijon:

O bandill të lumtë bitha

ajo i shpjegon të gjitha

ç’duhen dituri e mend

kur njeriu ka fatin tënd’, shkruan Prifti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here