“Mercedes-Benz” mahnit me shpikjen e fundit, prezantohet makina e së ardhmes

0
580

Ky është Mercedes-Benz Vision Urbanetic që është projektuar për transport dhe lëvizje urbane.

Mjeti mund të mbajë deri në 12 persona dhe është i pajisur me një platformë autonome të drejtimi.

Ai mund të përdoret edhe për transport mallrash me një hapësirë prej rreth 10 metrash kub.

Mbi të gjitha, ndërrimi dhe përshtatja e trupit në varësi të nevojës është një tipar i pashoq. Mjeti ka një gjatësi prej 5 metrash që mjafton për të gjitha detyrat që i duhet të kryejë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here