Nuk janë më shoqe? Aulona dhe Fatma zbulojnë të vërtetën: Jam xheloze… Më mbaron qefi shumë shpejt

0
388

Prej vitesh, dy moderatoret e njohura Fatma Haxhialiu dhe Aulona Musta, jo vetëm që janë kolege por edhe kanë një miqësi mjaft të veçantë.

aulona fatma1

Madje ato nuk e konsiderojnë më njëra-tjetrën vetëm shoqe, por edhe familje. Një gjë të tillë e thanë teksa ishin të ftuara në emisionin “Late Night Show”.

fatma kastro aulona

Fatma Haxhialiu: Jam xheloze për vullnetin që ka Aulona. Jam njeri që i lë gjërat në mes. Mërzitem, e nis me shumë qelf por më mbaron shumë shpejt qejf.

Kastro Zizo: Je vërtet shoqe?

Fatma Haxhialiu: Tani nuk jemi shoqe, jemi familje

Aulona Musta: Dimë çdo sekret të njëra-tjetrës.

Kastro Zizo: Flisni vërtet?

Aulona Musta: Për çdo gjë. Burra ne flasim për çdo gjë për ju. Burrat tanë domethënë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here