Sandër Lleshaj ultimatum për vettingun në Policinë e Shtetit, zbardhet arsyeja e papritur e vonesës

0
487

Zbardhet arsyeja e vonesës së vettingut në Policinë e Shtetit.

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj ka kërkuar ndryshime në ligjin e vettingut në Policinë e shtetit.

Mësohet se vettingu në polici u vonua për shkak të mungesës financiare.

Gjithashtu Lleshaj ka kërkuar që SHÇBA t’i nënshtrohet e para procesit të vettingut.

Ministri i Brendshëm është shprehur se procesi i vettingut po fillon 9 muaj me vonesë dhe për këtë arsye nuk mund ta përfundojnë brenda afatit 2 vjeçar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here