Nesër protesta, SHBA jep njoftimin e rëndësishëm

0
405

Ambasada Amerikane në Tiranë jep një njoftim të rëndësishëm. Thirrja shkon për të gjithë shtetasve të saj që të bëjnë kujdes në protestë, nesër. Sipas Ambasadës, duhet të tregohet kujdes i veçantë në këto zona: Sheshi Karl Topia, i quajtur edhe “Zogu i Zi”, Qyteti Studenti (Qyteti i Studentit), zona pranë Stadiumit ‘Selman Stërmasi’ dhe  ruga George W. Bush, para Parlamentit. Gjithashtu Ambasada Amerikane u sugjeron gjithë shtetasve të saj që të shmangin grumbullimet e mëdha ose zonat ku protestat janë të pashmangshme, të jenë të kujdesshëm ndaj personave që keni pranë, të monitorojnë mediat për përditësime, si dhe të mbahet një profil i ulët.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here