Ambasada Amerikane del me një njoftim të rëndësishëm: Kanë ndryshuar procedurat për…

0
369

Ambasada amerikane në Tiranë në një postim në Facebook, ka lajmërim për të gjithë ata që janë përzgjedhur  për Programin e Lotarisë DV2019. Ambasada shkruan se kanë ndryshuar procedurat për dhe se do ju dërgojë email për të gjitha sqarimet. POSTIMI I PLOTË Jeni i përzgjedhur për Programin e Lotarisë DV2019? KCC ka ndryshuar procedurat – rreth një muaj përpara se çështja juaj të bëhet gati për intervistë, KCC do t’ju dërgojë një email që ju kërkon të dërgoni me email dokumentet tuaja civile. Nëse ju nuk i dërgoni ato, KCC nuk do t’ju caktojë një datë interviste. Mos e humbni shansin tuaj! #pyetanen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here