Gjonaj: 24 masa disiplinore, 9 shkarkime nga puna, dhe 2 punonjës të kallëzuar penalisht

0
1293

Masa konkrete ndëshkimore kundër korrupsionit – Koordinatorja Kombëtare e Antikorrupsionit, ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj

Gjonaj u shpreh se masat vinë në mënyrë intensive. nisur nga ankesat dhe denoncimet nga qytetarët Task Forca ka vijuar me

“24 masa disiplinore, 9 janë shkarkime nga puna, dhe 2 punonjës kallëzohen penalisht”, tha Gjonaj…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here