Rama kërkesë të prerë Policisë së Shtetit:Të goditen të fortët e Bllokut dhe…

0
551

Paraditen e sotme në një takim të mbajtur sot para oficerëve të policisë në prani edhe të Ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj, kryeministri Edi Rama është shprehur se shpifjet që u janë hedhur mbi uniformat e tyre nuk duhet t’i shqetësojnë.

“Për ne e re është vetëm përmasa, se lajmi i rremë, shpifja ka qenë mes nesh. Ne faqet e para të gazetave dhe edicionet informative të mediave tradicionale., nuk kam ardhur të mbaj fjalim mbi shpifjen, por sepse shpifja nuk duhet të ndikojë në punë tuaj.

Fëlliqësitë e hedhura mbi uniformën tuja, narko-policia e me radhë nuk duhet të shpërqendrojnë nga misioni dhe qëllimi juaj., kam ardhur se ofensiva politike e mediatike për të krijuar perceptimin e pasigurisë dhe kriminalitetit të dalë jashtë kontrollit meritoj kundërpërgjigje, dhe si kundërpërgjimi, shumëfishimi imediat i goditjeve ndaj krimit, që nga lloji i të fortëve në mes bllokut, deri te kundërvajtësit që kërcënojnë qetësinë e komunitetit, kriza e politikës që syno të errësojë sytë e publikut është mundësi që duhet shfrytëzuar për të dhënë gjithçka, shtysë për të mbledhur fuqitë dhe energjitë e brendshme duke e renditur në një shkallë tjetër policinë e shtetit”, tha Rama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here