Mëngjesin e ditës së sotme është ndezur një zjarr rreth 50-60 metra larg një pike karburanti në qytetin e Laçit, rrugës kombëtare Tiranë –Prishtinë. Zjarri ishte i madh dhe kishte përfshi drunjtë dhe mbeturinat që gjendeshin aty. Ai rrezikonte që të përfshinte edhe pikën e karburantit, që do të mund të sillte një tragjedi të madhe dhe do të rezultonte në një katastrofë për banorët e zonë, por falë ndërhyrjes së shpejtë është neutralizuar.

0
362

Mëngjesin e ditës së sotme është ndezur një zjarr rreth 50-60 metra larg një pike karburanti në qytetin e Laçit, rrugës kombëtare Tiranë –Prishtinë.

Zjarri ishte i madh dhe kishte përfshi drunjtë dhe mbeturinat që gjendeshin aty.

Ai rrezikonte që të përfshinte edhe pikën e karburantit, që do të mund të sillte një tragjedi të madhe dhe do të rezultonte në një katastrofë për banorët e zonë, por falë ndërhyrjes së shpejtë është neutralizuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here