Fotografia e rrallë e vitit 1943, dyshohet se dikush po përdorte iPhone

0
624

Përdoruesit e mediave sociale janë të bindur se një udhëtar i kohës është shfaqur me telefon në mes të plazhit në vitet e 40’ta.

Njeriu me një xhaketë ngjyrë kafe mund të shihet qartë në mes të fotografisë duke shikuar në atë që duket të jetë një telefon celular.

Rreth tij janë dhjetë plazhistë të kthyer nga dielli, të cilët marrin rrezet e fundit të verës në shtator 1943.

Imazhi u kap në Towan Beach, Cornwall, dhe u postua në internet nga Stuart Humphrys, i cili fillimisht nuk vë në dukje personin dyshimtë.

Ai shkroi: “Punonjësit e luftës britanike ikin në bregdet, ky plazh Cornish u fotografua në shtator 1943”.

“(Do të ishte bukur nëse njëri prej jush do të mund të identifikonte se cili plazh!)”

Dhe drejtori i gjigantit ‘Apple’, Tim Cook, njëherë pranoi se po shihte një iPhone pas një pune 347-vjeçare nga Pieter de Hooch.

Ai tha në një intervistë: “Unë gjithmonë mendova se e dija kur ishte shpikur iPhone, por tani nuk jam më aq i sigurt”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here