Basha tregon emrat publikisht: Këto janë 9 oligarkët më të mëdhenj në vend

0
528

Kryedemokrati Lulzim Basha ka treguar në “Open” të Eni Vasilit emrat e oligarkëve më të mëdhenj në vend.

Duke folur për konçesionet e dhëna apo ato që janë në proçes, ai ka përmendur emar e atyre që ai i ka quajtur oligarkë, si Bashkim Mulaj, Vilma Nushi, Ilir Rrapaj, Jani Karathano, Stela Gugaro, Klodian Zoto, Shefqet Kastrati, Pëllumb Salillari dhe Rrok Gjika.

“Ne kemi bërë një listë e cila është , afro shterruese, nuk pretendojmë që kemi shterruar të gjitha koncensionet  e dhënë apo ato që janë në process. Koncensioni I përfituar nga një kompani në pronësi të shtetasit Bashkim Mulaj, është në procesin e vlersimit dhe kompania e tij ka fituar një një bonus. Ky është rasti I vetëm me rrugën Orikum – Dukat dhe me rrugën Milot – Balldren, pra janë tre procedura në vijim e sipër, ndërkohë që të tjerat Vilma Nushi, Ilir Rrapaj, Jani Karathano, Stela Gugaro, Klodian Zoto, Klodian Zoto, përsëri Klodian Zoto, Shefqet Kastrati, Pëllumb Salillari dhe Rrok Gjoka, janë PPP dhe koncensione të përfunduara dhe për të cilat buxheti I shtetit ka filluar apo fillon së shpejti disbursimin e fondeve publike”, ka thënë Lulzim Basha.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here