U akuzua për korrupsion/ Apeli jep pafajësi për ish-drejtorin e Burgjeve, Artur Zoto

0
342

Apeli për Krimet e Rënda jep pafajësi për ish-drejtorin e Përgjithshëm të Burgjeve, Artur Zoto. Zoto ishte dënuar me 5 vite burg, i akuzuar për korrupsion.

Gjithashtu ish-drejtori i burgjeve ëshët dënuar dhe me heqje të së drejtës për ushtrim të funksioneve publike.

Gjykata ka urdhëruar lirimin e menjëhershëm të Artur Zotos.

Gjykata e shkallës së Parë kishte dhënë dënim për ish-drejtorin Zoto.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj