Ish trajnerja personale e Dianës zbulon se si stërvitjet ndihmuan princeshen të kapërcejë dhimbjen e ndarjes së saj të padëshiruar nga Charles – duke këmbëngulur se ajo e donte atë deri në fund

0
504

Ish-trajneria personale e Princeshës Diana ka zbuluar se si stërvitjet ndihmuan ate të kapërcente çrregullimin e saj të ngrënies dhe të merrej me dhimbjen e ndarjes së saj nga Princi Çarls që ‘ra mbi të’.

Jenni Rivett, e cilia e trajnoi Dianën në The Harbor Club në Chelsea për disa vite nga 1991, zbuloi se si ndjenjat pozitive të mbretereshes së ndershëme arritën të punonin për të përballuar periudhat më të vështira të jetës së saj.

Duke folur për serinë e Yahoo News, The Royal Box, trajneria e famshme nga Afrias e Jugut me banim në Londër shpjegoi se puna e tyre së bashku e motivonte Dianën.

Por edhe pas trajtimit të çrregullimit të saj të ngrënies, sfidat nuk ishin aspak te lehta për Dianën, pasi ajo luftonte nen nje mbikqyrje të vazhdueshme mediatike per ndarjen e saj nga Charles, të cilën princesha nuk donte.

Duke pasur parasysh zgjedhjen, ajo do të qëndronte dhe do të përpiqej të bënte një martesë të lumtur. Ajo e donte Çarlsin, “shpjegoi Jenni.

Jenni filloi trajnimin e princeshës pasi shërbimet e saj iu rekomanduan Dianës nga një mik i përbashkët dhe tha se princesha ‘e disiplinuar’ shpejt u bë ‘tepër e dedikuar’ për tre seancat e tyre të stërvitjes një javë.

Jenni dhe Diana festuan së bashku në Vail, Kolorado në sugjerimin e trajneres kur Princesha u mërzit duke mos kaluar Krishtlindjet me William dhe Harry për herë të parë pas ndarjes së saj nga Charles.

Dhe ndërkohë që Jenni ishte e kujdesshëme për të mbajtur kufijtë profesional, koha që ajo kaloi me princeshen nënkuptonte se ajo ishte tërheqëse për përpjekjet e saj – veçanërisht për shkak të ndarjes së martesës.

“Ajo u martua për arsyet e duhura. Ajo u martua për dashuri, “tha Jenni. “Nuk ishte ajo që kërkoi gjithë këtë. Ajo u ngrit mbi të. Ajo nuk ishte ajo që donte të ndaheshe ose të kishin një divorc. ‘

Ajo kishte arritur në një pikë ku duhej të merrnin një vendim të përbashkët. Unë mendoj se kjo ishte edhe ne bisedat e tyre, por nuk ishte ajo që ajo donte.

“Ajo donte të ishte Princesha e Uellsit dhe Mbretëresha e zemrave të njerëzve. Ajo donte të ishte një nënë e dashur, e cila ajo ishte, dhe një grua e dashur “.

Jenni shtoi se humbja e titullit të HRH të Dianës ishte një vend i veçantë për princeshën.

“Unë mendoj se ajo vetëm ndjeu lëndim, ashtu si ju. Ishte vetëm një gjë pas tjetrës.

“Ajo duhej të ishte një ambasadore e tillë për Britaninë dhe të gjithë e adhuronin dhe e donin atë dhe ajo ishte ende nëna e mbretit të ardhshëm. Pse ajo duhet të humbasë titullin e saj? ‘

Në të vërtetë ajo kishte një ndjenjë të pabesueshme humori. Mënyra që u rrit ishte me një shaka. Ajo thjesht po përpiqej ta bënte dritën e saj, “tha ajo.

Sesionet e saj me Jenni shpejt u bënë pjesë e rëndësishme e rimëkëmbjes së saj të vazhdueshme, sipas trajneres.

“Kur stërviteni me dikë dhe ata fillojnë të ndjejnë se forca që kalon nëpër muskujt e saj është aq fuqizuese dhe vetëm ka ndihmuar kaq shumë për të bërë që ju të mos doni të shkoni përsëri ne atë drejtim”, shpjegoi Jenni.

Në vitet e fundit, katër apo pesë vitet e fundit, kjo ishte krejtësisht një gjë e së kaluarës

Ishte gjithnjë e më e rëndësishme që Diana të kishte një prizë pasi ajo kishte aq shumë vështirësi të vazhdueshme për t’u përballur.

Sfida ishte se ajo ishte Princesha e Uellsit, “tha Jenni. “Kishte shumë gjëra në jetën e saj. Mënyra se si e morën atë ishte që ajo të ngrihej dhe të mbante atë disiplinë.

“Ajo e dinte pas çdo seance ajo do të ndihej e mahnitshme. Kjo do t’i ndihmonte asaj të vazhdonte të ishte më mirë dhe të ndihej gjithnjë e më shumë e fuqizuar dhe ta bënte çrregullimin e saj një gjë e së kaluarës.

“Ajo pëlqente të qeshte pak kur ajo stërvitej dhe padyshim që kishte ditë kur ajo kishte një ditë të vërtetë të keqe dhe unë do të isha paksa e butë ndaj saj.

“Ajo ndjehej aq e madhe më pas dhe estetika është vetëm një shpërblim”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here