Hiqet përkohësisht pagesa në Thumanë-Kashar, sportelet nuk përballojnë dot fluksin

0
28

Dy sportelet raportohet se nuk përballojnë dot fluksin e automjeteve.Pagesa e tarifës në sportele krijonte radhë të gjata makinash në autostradë duke bllokuar kështu qarkullimin.
Radha e mjeteve i kalon 10 kilometra dhe fillon nga dalja e autostradës në afërsi të Rinasit, deri tek fshatiLarushk.

Sportelet e vendosura nga firma koncesionare nuk ishin në gjendje të perballonin fluksin e madh të mjeteve që përshkojnë këtë aks nga veriu në drejtim të Shqiperisë së mesme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here