Tenderi 3 mln euro/ “Më mirë të më thonin hap krahun sesa…”, çfarë deklaroi kryebashkiaku i Bulqizës para gjykatës

0
37

Zbardhet dëshmia e Lefter Allës përpara gjykatës gjatë caktimit të masës së sigurisë.

Kryebashkiaku i Bashkisë Bulqizë, i konsideron politike akuazat e ngritura ndaj tij.

“Në gjykimin tim më mirë të më thoshin hap krahun, se sa të bëhen këro gjyqe politike”, tha ai.

Vijon seanca për verifikimine masës së sigurisë ndaj Allës dhe zyrtarëve të tjerë bashkë me përfaqësuesit e firmave private.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here