Përfundon afati i karantinës për personat që vijnë nga Greqia dhe Maqedonia

0
37

Shqipëria Shqipëria do të heq karantinën për të ardhurit nga këto dy shtete, nga Greqia dhe nga Maqedonia e Veriut.

Kujtojmë se më herët, Komiteti Teknik i Ekspertëve në Shqipëri konfirmoi masën e re në lidhje me parandalimin e përhapjes së COVID-19 që përfshiu karantinën për personat që hyjnë në Shqipëri nga dy shtetet fqinje.

Karantina e vendosur nga Komiteti, për shkak të shifrave shqetësuese në këto dy vende fqinje ishte në fuqi deri ditën e sotme, pra 3 maj.

Nga sonte në mesnatë, hyrja në territorin shqiptar është pa kushte. Duke parë situatën në rajon, kjo masë shtrënguese vetëm për dy shtet fqinje të Shqipërisë zgjati plotësisht dy javë.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj