Të rinjtë në Shkodër shkelin orën policore, shajnë efektivët dhe i largohen me shpejtësi

0
34

Kufizimet anti-Covid dhe ora policore në Shkodër nuk është respektuar nga disa të rinj. Ata kanë shkelur orën 22:00 madje kanë guxuar edhe t’i bëjnë ‘karshillëk’ policisë duke i kaluar para me makinë.

Të rinjtë kanë xhiruar një video teksa ecin me makinë pas orës 22:00 dhe nuk shqetësohen fare se po shkelin orën policore, përkundrazi ata mundohen të vënë në lojë policët duke iu ikur me shpejtësi pasi ata i nxjerrin tabelën e ndalimit.

‘Mos e nal.. ***robt as që bëhet fjalë, dhe me drita.. ik more, ikk’-dëgjohen të thonë të rinjtë drejt efektivëve

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj