Çfarë u firmos me BERZH, Rama jep lajmin e mirë

0
74

Kryeministri Edi Rama ka ndarë një lajm të mirë në rrjetet sociale, ku ka njoftuar firmosjen online me Bankën Europiane për Rindërtimi dhe Zhvillim marrëveshjet e investimeve për turizmin dhe trashëgiminë në Shkodër, Berat, Fier dhe Gjirokastër.

Postimi i kryeministrit Edi Rama:

Kryeministria – FIRMOSEN ONLINE ME BANKËN EUROPIANE PËR RINDËRTIM DHE ZHVILLIM MARRËVESHJET E INVESTIMEVE PËR TURIZMIN E TRASHËGIMINË NË SHKODËR, BERAT, FIER DHE GJIROKASTËR

Me Presidentin e BERZH dhe Ambasadorin Soreca, për memorandumin e Mirëkuptimit me BERZH në mbështetje të anëtarësimit në BE të Shqipërisë dhe dy Marrëveshjet e Financimit për zhvillimin e Turizmit dhe Infrastrukturës në katër pole strategjike për ekonominë kombëtare.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj