Priten zhvillime të reja! Presidenti Vuçiç bën lëvizjen e radhës pas marrëveshjes në Shtëpinë e Bardhë

0
43

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç ka bërë lëvizjen politike duket i diktuar nga marrëveshja që ka firmosur në Shtëpinë e Bardhë me Abdullah Hotin dhe Prezencën e Presidentit Amerikan Donald Trump. Siç bën të vitur vetë Shefi i Shtëpisë së Bardhë, Vuçiç, ka vendosur të lëvizë ambasadën e vendit të tij në Jeruzalem, të cilin SHBA e njeh si kryeqytet i Izraelit.

Priten zhvillime të reja! Presidenti Vuçiç bën

Leave a Reply