Marrëveshja sjell ndryshimin surprizë /SHBA jep lajmin e madh për Kosovën

0
35

Pas nënshkrimit të marrëveshjes së Kosovës dhe Serbisë me Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ministri kosovar i Drejtësisë, Selim Selimi, ka thënë se SHBA-ja do të HEQË vizat për kosovarët që duan të udhëtojnë në Amerikë, përmes programit “Visa Waiver”.

“Grenell dhe O’Brien u zotuan se shpejt Kosova do të hyjë në programin e heqjes së vizave të SHBA-së. Ky program është një proces që duhet ta kalojmë,”- tha ai për Klan Kosova.

Leave a Reply