Trendi i xhinseve për vjeshtën 2020

0
35

Vjeshta po afron dhe ndryshimi i garderobës në muajin shtator është një nga gjerat që vjen së bashku me të. Ndryshe nga sezoni i kaluar, këtë vjeshtë preferohen xhinset e lirshme dhe të drejta.

Në fakt, kohët e fundit vihet re kjo prerje në xhinse, si trend që u shfaq në pistat e modës për vjeshtën 2020.

Këto xhinse janë shumë të rehatshme dhe mund të vishen dhe kombinohen me pothuajse gjithçka.

Në fotogalerinë e mëposhtme do të gjeni disa nga xhinset më të bukura të këtij lloji që mund t’i merrni si inspirim:

Trendi i xhinseve për vjeshtën 2020 1
Trendi i xhinseve për vjeshtën 2020 2
Trendi i xhinseve për vjeshtën 2020 3
Trendi i xhinseve për vjeshtën 2020 4
Trendi i xhinseve për vjeshtën 2020 5
Trendi i xhinseve për vjeshtën 2020 6
Trendi i xhinseve për vjeshtën 2020 7
Trendi i xhinseve për vjeshtën 2020 8
Trendi i xhinseve për vjeshtën 2020 9
Trendi i xhinseve për vjeshtën 2020 10
Trendi i xhinseve për vjeshtën 2020 11
Trendi i xhinseve për vjeshtën 2020 12

Leave a Reply