Surprizë/ Vjen në jetë pjesëtari më i ri i familjes së Donald Trump

0
365
Republican presidential candidate Donald Trump waits to speak as he is introduced at the New York Veterans Police Association during a campaign event in the New York City borough of Staten Island, NY, on April 17, 2016. New York State Primaries will held on April 19, 2016. (Photo by Anthony Behar) *** Please Use Credit from Credit Field ***

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, do të mirëpresë shumë shpejt anëtarin më të ri të familjes së tij, gjinia e të cilit ende nuk është zbuluar.

Djali i tij Eric dhe bashkëshortja Lara janë në pritje të fëmijës së dytë, që do ta bëjnë Trump-in gjysh për herë të 11-të.

Mediat e huaja bëjnë të ditur se Lara është në muajin e pestë të shtatzënisë dhe fëmija pritet të vijë në jetë në muajin gusht.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here