Zgjidhen anëtarët e KLGJ (Emrat)

  0
  368

  Një ditë pas kompletimit të Këshillit të Lartë të Prokurorisë, sot është krijuar Këshilli i Lartë Gjyqësor. 

  U zgjodhën 6 anëtarët e KLGJ. Bëhet fjalë për Dritan Hallunajn, Brunilda Kadin dhe Marcela Shehun, Medi Bicin, Brikena Ukperaj, Ilir Toska nga Gjykata e Apelit Tiranë.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here