Kush është fieraku që i sekuestruan sot 1 milion euro pasuri?

0
504
Një milionë euro pasuri të fituara në rrugë kriminale janë sekuestruar në qytetin e Fierit.
Në pranga ka rënë Vangjel Ziaj, 50-vjeç, i njohur edhe si Arben Gropa, i cili do të hetohet më vonë.
Ai është dënuar nga autoritetet italiane me 32 vjet e 6 muaj burg për veprën penale “Trafiku i narkotikëve” dhe është duke vuajtur dënimin në Itali.
Ziajit i janë sekuestruar pasuri që kapin  vlerën  e 1 milion euro:
Kompleks shërbimesh “Pelikani” i ndodhur në lagjen “Sheq i Madh” Fier.
Një apartament me sipërfaqe 70 metra katror në lagjen “Kryengritja e Fierit”.
Një automjet i markës “Benz”.
Vijon puna për identifikimin e pasurive të tjera që mund të ketë ky shtetas dhe personat e lidhur me të.
Një milionë euro pasuri të fituara në rrugë kriminale janë sekuestruar në qytetin e Fierit.
Në pranga ka rënë Vangjel Ziaj, 50-vjeç, i njohur edhe si Arben Gropa, i cili do të hetohet më vonë.
Ai është dënuar nga autoritetet italiane me 32 vjet e 6 muaj burg për veprën penale “Trafiku i narkotikëve” dhe është duke vuajtur dënimin në Itali.
Ziajit i janë sekuestruar pasuri që kapin  vlerën  e 1 milion euro:
Kompleks shërbimesh “Pelikani” i ndodhur në lagjen “Sheq i Madh” Fier.
Një apartament me sipërfaqe 70 metra katror në lagjen “Kryengritja e Fierit”.
Një automjet i markës “Benz”.
Vijon puna për identifikimin e pasurive të tjera që mund të ketë ky shtetas dhe personat e lidhur me të.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here