Kaos në pikën kufitare të Kapshticës, qindra automjete bllokohen në doganë

0
40

Festa e Pashkës Ortodokse ka sjellë fluks të shtuar në hyrje të pikës kufitare të Kapshticës.

Shtetas shqiptarë që jetojnë  dhe punojnë në Greqi kanë zgjedhur të kthehen në vendlindje për të festuar Pashkën ortodokse.

Sipas policisë gjatë 24 orëve të fundit nga kjo pikë kalimi janë regjistruar një numër i madh në hyrje prej 6258 shtetas dhe një numër më i vogël në dalje prej 2480 shtetas

Sipas informacioneve do të punohet me sportele të alternuara në varësi të fluksit për të shmangur radhët dhe pritjet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here