Ndryshime në Drejtorinë e Policisë së Fierit, kush vjen dhe kush largohet

0
68

Disa ndryshime kanë ndodhur gjatë ditës së sotme (8 prill) në strukturat drejtuese në Drejtorinë e Policisë së Qarkut Fier.

Është larguar nga detyra shefi i Qarkullimit Emin Harizi, ndërsa në krye të këtij posti është emëruar Lulzim Marini.

Po ashtu, detyrën e ka lënë edhe shefi i rendit, Kastriot Ndoji, ndërsa mësohet se në postin e Ndojit është emëruar Eriseld Buzi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here