Kursi i këmbimit valutor, zbuloni me sa lekë shkëmbehen sot euro, dollari dhe paundi britanik

0
79

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit dhe Paundit Britanik. Ndërkohë Euroja dhe Franga Zvicerane kanë shënuar rritje të lehtë.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valutor të përditësuar:

Dollari:                                 Blihet 103.3                   Shitet 104

Euro:                                    Blihet 122.7                   Shitet 123.3

Paundi Britanik :                  Blihet 141.2                        Shitet 142.7

Franga Zviceriane:               Blihet 110.6                   Shitet 111.5

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj