Vakancat në Kushtetuese, KED i ndalon kandidimin katër aplikantëve

0
15

Katër aplikantëve i është ndaluar kandidimi për në Gjykatën Kushtetuese nga Këshilli i Emërimeve në Drejtësi.

Mësohet se mëson se i është ndaluar kandidimi avokatit Sergjia Mazreku, juristit Sinan Tafaj, ish-këshilltarit të Presidentit Shaqir Hasanaj dhe gjyqtares Zhaklina Peto.

Vendimi është marrë në mbledhjen e sotme teksa 4 aplikantët e sipërpërmendur s’mund të vijojnë më garën.

Ndërkohë vijon procedura e verifikimit për dy aplikantë të tjerë, Sonila Bejtjan dhe Eugen Papandilen.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj