Ambasada Amerikane: Shkrimtari Ismail Kadare do të nderohet me Cmimin Ndërkombëtar “Neustadt” per Letërsinë

0
15

Ambasada Amerikane në Shqipëri në një njoftin në rrjetin socal Twitter ka deklaruar se do të nderojë shkrimtarin Ismail kadare me çmimin nderkombëtar “Nestadt” për letërsinë.

“Kemi kënaqësinë të njoftojmë se shkrimtari i shquar shqiptar Ismail Kadare do të nderohet me Çmimin Ndërkombëtar Neustadt për Letërsinë të këtij viti. Si një nga ngjarjet më të mëdha të letërsisë botërore, Festivali Neustadt i Letërsisë është një festim i librave dhe kulturës ndërkombëtare, sponsorizuar nga World Literature Today dhe organizuar nga Universiteti i Oklahomës. Këtë vit, ngjarja do të zhvillohet virtualisht dhe do të jetë pa pagesë për të gjitha ata që regjistrohen. Ju ftojmë të bashkoheni me ne dhe të shohim me krenari poetin dhe novelistin më të njohur të Shqipërisë teksa nderohet për arritjet e tij.”, thote ambasada.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj