Mocioni i mosbesimit/ Rrezohet qeveria e Albin Kurtit

0
72

Me 82 vota pro 32 kundër dhe 1 abstenim është votuar mocioni i mosbesimit ndaj Qeverisë Kurti  që ishte inicuar nga LDK-ja.

Vjosa Osmani deklaroi se votoi kundër mocionit.

Leave a Reply