AKEP paralajmëron 44 portale: Rrezikoni mbylljen nëse…

0
850

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP) ka nisur të veprojë pas paralajmërimit të kryeministrit Edi Rama, se portalet duhet të regjistrohen në Qendrën Kombëtare të Biznesit, si pjesë e “Paketës Antishpifje”.

AKEP i’u bën thirrje të gjithë personave që kanë lidhje me portalet e mëposhtme, që të pajisen me nipt në Qendrën Kombëtare të Biznesit dhe brenda 72 orësh te deklarojnë niptin përkatës.

Subjektet e regjistruara si portale online se duhet te publikojnë brenda 72 oresh niptin (NUIS) përkatës ne seksionin Kontakt te faqes se tyre online:

124-ore.com
2360grade.al
3Albpress.org
4Alpenews.al
5Argjirolajm.net
6Botasot.info
7Diell-online.al
8Durreslajm.al
9ekskluzive.al
10eperditshmja.com
11Exit.al
12Folshqip.al
13gazetaimpakt.com
14Hashtag.al
15Ina-online.net
16InfoElbasani.al
17infopasqyra.com
18Insajderi.com
19Javanews.al
20Korrieri.org
21Lajme.net
22Lajmeonline.al
23Lajmi.net
24Lajmifundit.al
25Liberal.al
26Noa.al
27Opinion.al
28Opozita.com
29Orikuminews.com
30Pacensure.com
31perqasje.com
32Politiko.al
33Publik.live
34Reporter.al
35Respublica.al
36Sarandaweb.net
37Shqiperia.com
38Skandal.al
39Sovrani.info
40Superligash.com
41Tesheshi.com
42Tiktak.al
43Tpz.al
44Zjarr.tv

Regjistrimi mund të bëhet në pak minuta online në adresën e Qëndrës Kombëtare të Regjistrimit qkb.gov.al

Pas skadimit të këtij afati, AKEP do të mbyllë çdo portal online që është i paregjistruar në Qendrën Kombëtare të Biznesit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here