“Nesër ndërpritet energjia në disa zona të Tiranës dhe…”/ OSHEE paralajmëron qytetarëtI’m

0
50

Operatori i Shpërndarjes së energjisë Elektrike ka njoftuar se ditën e nesërme, e hënë 4 dhjetor 2023 do të mbeten pa energji disa zona në Tiranë, Librazhd dhe Kukës.

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 4 dhjetor do të kryhen punime në disa fidera.

Më poshtë gjeni zonat ku do të ketë ndërprerje energjie dhe oraret përkatëse.

Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë:

Pjesërisht: Bulevardi “Zogu I”, rruga “Luigj Gurakuqi”, zona pranë sheshit “Avni Rustemi”, rruga “Fadil Rada”, rruga “Beqir Luga”, rruga “Tefta Tashko”

Pjesërisht: “Rruga e Elbasanit”, Gjokaj, Vorë, Valias

Pjesërisht: “Rruga e Elbasanit”

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont në linjën 110kV Prrenjas – Hec Egnatia.

Në datën 4 dhjetor gjatë intervalit kohor 08:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Librazhd:

Pjesërisht: Stravaj, Bratile, Dritaj, Farret, lagjia “Cërrit”, Prrenjas fshat, Rashtan, Shqiponjë, Stranik, Vishok, Zalltore, Qukës, Fanjë, Bërzeshtë, Kakavec, Mimoje, Plizë, Poshoshnik, Sopoti, Vranezhë,

Ura e Lushit, Ura e Bushtricës.

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont të planifikuar në linjën 110kV Kukës – Kalimash.

Në datën 4 dhjetor gjatë intervalit kohor 07:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Kukës:

Pjesërisht: Bozhë, “Lagjia e Re”, Kodërlume, Gjinaj, Fejzuk, Censul, Domaj, Has, bashkia Kukës, Breglume, Pobreg, Gjegjan, Bardhoc, Morinë, Drinas,

Shtiqen, Krenxë, Nange, Bushat, Bele, Topojan, Breki, Gjaferaj, Cernaleve, Kollovoz, Lojme, Nimcelë, Tejnimqe,

Novosej, Stanë Novosej, Orgjost, Oreshke, Orcikel, Shishtavec, Borje, Turaj, Zapod, Kroi I Bardhe, Imqallar, Toroqic, Shtrezë, Grudallar, Bicaj, Ujmisht, Ram, Muje./ CNA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here