Video epike/ Mourinho i jep autobusit të ekipit të Romës, për pak sa nuk e pëson keq

0
32

Trajneri i Romës, Jose Mourinho bëhet sërish protagonist në një video, ku është filmuar duke drejtuar autobusin e ekipit të Romës dhe pamjet janë gazmore.

Trajneri i Romës, Jose Mourinho bëhet sërish protagonist në një video, ku është filmuar duke drejtuar autobusin e ekipit të Romës dhe pamjet janë gazmore.

https://twitter.com/MourinhoPics/status/1530302527505408000?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1530302527505408000%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fsot.com.al%2Fsport%2Fvideo-epike-mourinho-i-jep-autobusit-te-ekipit-te-romes-per-pak-sa-nuk-e-p-i516114%3Ffbclid%3DIwAR35guN4s25_rW-1UWqIrMPSr5cIDwF35YM1UvAbDm5Yj_pkDMWUFOLFTrI

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj