Kursi i këmbimit valutor/ Surprizojnë euro dhe dollari, mësoni me sa lekë shkëmbehen sot

0
71

Në kursin e Këmbimi Valutor 25 Mars 2021, kemi rritje për Dollarin dhe Euron, ndërsa sot vihet re një rënie e lehtë e Paundit Britanik dhe Frangës Zvicerane.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valutor të përditësuar:

Dollari:                                 Blihet 103.7                   Shitet 104.6

Euro:                                    Blihet 123                    Shitet 123.5

Pandi Britanik :                  Blihet 142                   Shitet 143

Franga Zvicerane:               Blihet 110.7                   Shitet 111.5

Kursi i këmbimit valutor/ Surprizojnë euro dhe dollari, mësoni me

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj