“Plas” në Gjirokastër, konfliktohen fizikisht zyrtarët e bashkisë

0
46

Një konflikt raportohet të ketë ndodhur në bashkinë e Gjirokastrës. Mësohet se ka ndodhur një konflikt mes Drejtorit të Ujrave për Zonat rurale, Bashkim Tola dhe vartësit të tij (përgjegjes) për ujesjellesin rural Engjell Imeraj.

Mësohet se pas debateve konflikti verbal ka agravuar edhe në dhunë fizike mes tyre. 

Bashkim Tola sot është paraqitur dhe ka bere kallëzim ndaj vartësit të tij, Engjell në Dvp e Gjirokastrës. 

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj