Përfundon seanca për Saimir Tahirin, ja çfarë po ndodh

0
366

Prokuroria për Krime të Rënda kërkoi nga Gjykata kalimin e çështjes për gjykim. Mbrojtja  kërkoi pushimin e çështjes, pasi nuk ka prova. Ndërkohë, Gjykata është tërhequr për të dhënë vendimin se çfarë do të bëhet me çështjen. Burime thonë se, Saimir Tahiri dhe Jaeld Çela, ka kërkuar nga gjykata pushimin e çështjes, por nëse vendos ndryshe, kërkojnë gjykim të shkurtuar. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here